PERSONVERN

Juridisk ansvar for nettbutikken er Bell Tekstil AS, Org nr 984992831 , Øraveien 4, 6650 SURNADAL.

Vi bruker og behandler personopplysningene dine, slik at vi kan gi deg den beste kundeopplevelsen når du går inn på INCaholic.no eller i en av butikkene våre. Vi behandler også personopplysningene dine på forespørsel fra deg, slik at vi kan gi deg forespurte tjenester, levere bestillinger eller gi deg støtte via kundeservicen vår. Eksempel på personopplysninger vi behandler er navn, adresse, e - postadresse, telefonnummer, betalingsinformasjon og kjøpsordre. Vi kan også behandle brukshistorikk og informasjon du oppgir når du kontakter kundeservicen vår. Vi behandler alle opplysninger iht. norsk lov og da især personvernlovgivning. 

Når du handler hos oss eller bruker en av tjenestene våre, setter du din lit til å dele informasjonen med oss. Beskyttelse av personopplysningene dine og personvernet ditt er av høyeste prioritet. De opplysninger vi registrerer er nødvendige for å sende ut varer til deg samt sende tilbud og informasjon til deg som kunde.

Når du fullfører en bestilling, håndteres betalingen av våre betalingsløsningsleverandør Nets. Når bestillingen din er pakket og klar for sending, deler vi ditt navn, adresse, e-post og telefon med våre transportpartnere for å fullføre leveransen. Partene er pliktige til å oppbevare opplysningene trygt.

Registrering av opplysninger i butikk gjøres kun etter ditt eget ønske og med samtykke til slik registrering.

Du har rett til å få tilgang til, rette opp, slette og innhente informasjon. I visse tilfeller har du også rett til å protestere mot at vi bruker opplysningene dine, eller til å overføre opplysningene. Hvis du har en konto på INCaholic.no kan du utøve din rett til tilgang, portabilitet og rettelse under kontosidene dine, der du også kan slette kontoen din.