INSPIRASJON

Relansering av vår nettbutikk!Endelig etter mye jobb kan vi endelig relansere vår kjære nettbutikk! Det har vært en lang og arbeidssom prossess for å kunne relansere vår nettside og at vi endelig kan si velkommen til at herreavdelinga er tilgjengelig i vår nettbutikk! Dette er vi så glade for! Vi har jobbet mye med design og løsninger som gjør at akkurat vårt konsept skal komme frem på best mulig måte, til dere. Vi vil gi dere inspirasjon og tanker rundt hvordan man kan style ulike plagg, måter å gjøre ting på, og generelt at dere skal sitte igjen med en stemning. Klær er så mye mer enn bare klær!

Vi er et lite team som jobber tett sammen med ulike egenskaper og verdier. Dette gjør oss til et lite sammensatt band, der vi spiller på hverandre, og spiller hverandre gode. Mellom smil og latter, frustrasjon og stress, impulser og kreativitet og med en dose kunnskap har vi bestemt oss for å sette oss et lite mål - nemmelig GO WILD!

I vår hverdag er det ikke bare å stå i butikken som gjelder, og vi har mange forskjellige oppgaver - fordelt i mellom oss! Vi stortrives, og håper dere fra utsiden av vår lille boble vil ta del i vårt lille univers!

Ny nettside, nye utfordringer og et nytt konsept. Takk til alle de fine menneskene som titter innom oss hver dag - det er dere som gjør at vi brenner for dette!