INSPIRASJON

Lansering av ny kolleksjon - CAMILLA PIHL WEARVi lanserer nytt merke i vårt sortiment - CAMILLA PIHL WEAR!


Lanseringsdato for merket er Torsdag 11. APRIL og i den forbindelse kjører vi igang feiring med lanseringsfest og damekveld! Vi er så heldige at vi har fått med oss Orkanger Parfymeri og Pikene på Torget i tillegg til å feire sammen med oss, og vi gleder oss på en magisk aften! Vi starter lanseringsfesten kl 19.00 - 21.00. Vi holder til i lokalet som ligger rett overfor Orkanger Parfymeri i 2.etg. Her blir det da lansering av den nye kleskolleksjonen til Camilla Pihl med moteshow og visning av de nydelige plaggene for våren og sommeren 2019. 

 Orkanger Parfymeri vil vise oss vårens sminketrender, samt litt forskjellig ang hudpleie, for å gjøre huden best mulig forberedt for å møte vårens solstråler. Pikene på Torget vil gi oss nydelige smaksprøver og forfriskninger av det søte livet de har å by på.
Og det vil ikke minst være muligheter for shopping og god stemning.


INC. og Orkanger Parfymeri vil holde åpent til kl 21.00 denne kvelden. 


Gratis påmelding for kvelden kan du gjøre via facebooksiden vår. Send oss en melding til INC.Orkanger eller til Orkanger Parfymeri sin facebookside.


Fristen for påmelding er 9.april.

CAMILLA PIHL WEAR.


Den kjente influenceren og bloggeren Camilla Pihl starter opp et eget klesmerke, og vi er glade over å nå kunne tilby dette merket som en del av vårt sortiment! Kolleksjonen slippes for salg Torsdag 11. april over hele landet.

Kolleksjonen består av en miks av nydelige sommerkjoler, bukser og bluser, t-skjorter med mer, som er designet frem av  Camillas eget designteam, der hun selv spiller en stor rolle under utviklingen og designet av plaggene. Det sies at det kan se ut som om plaggene er tatt rett ut ifra Camilla's eget klesskap. Striper, prikker og blomster, lette og luftige plagg og duse matte og delikate farger er noen stikkord.

Vi gleder oss!