INSPIRASJON

Elektroniske gavekort i salg i butikk og nettbutikk!Vi har endelig fått på plass elektroniske gavekort! Tidligere har våre kunder kunne kjøpt og løst inn sine gavekort kun i våre fysiske butikker. Men nå har du altså muligheten til å kjøpe gavekort her i vår nettbutikk også, samt bruke det her.

Gavekortene


Gavekortene kan brukes både på nett og i våre butikker på Orkanger og i Surnadal. Du finner gavekortene på vår nettside her.
Her kan du skrive inn ønsket beløp du vil kjøpe på gavekortet, og fullfører ordren akkurat på samme måte som med en annen vare. Med gavekortene følger det med en liten eske, men gi oss gjerne beskjed om du ønsker å få de pakket inn som gave før vi sender dem i posten til deg! 

Gavetips i siste liten


Mangler du fremdeles en julegave eller to, eller ikke har peiling på hva du skal kjøpe? Hvorfor ikke kjøpe et gavekort så kan den som får gaven kjøpe seg akkurat det han eller hun trenger?! Dessverre er det for sent å sende pakker i posten som når frem til julaften, men om du velger å "Hente varen i butikk Orkanger/Surnadal" som er et alternativ når du er i kassen og skal betale i vår nettbutikk, kan du bestille gavekortene i nettbutikken også helt frem til 24 des. Da pakker vi det klart med sløyfe på, slik at du bare kan stikke innom en av våre butikker der du ønsker å hente gavekortet.