Kjøpsbetingelser

Praktisk informasjon

Gavekort:

Vi tilbyr både kjøp og bruk av våre egne gavekort i vår nettbutikk. Kjøp av gavekort kan du gjøre her.

Bestillingen gjennomføres på vanlig måte som med en hvilken som helst vare, og du får tilsendt gavekortet i posten så fort vi har behandlet ordren din. 

Ved betaling med gavekort i nettbutikk er det like enkelt å betale med som med vanlig Visakort, nesten enklere. Bak på gavekortet står det en seks-sifret kode som du skriver inn ved betaling i handlekurven, og kortet vil bli registert og brukt. PS! Ved betaling med gavekort er det viktig at du tar vare på gavekortet en stund etter kjøpet, i tilfelle du ønsker å returnere varen tilbake til oss med tanke på retur og evt feil størrelse. Ved retur av varer betalt med gavekort, føres pengene dermed tilbake på gavekortet produktene er betalt med, og der er derfor VIKTIG å ta vare på gavekortene til man er sikker på disse er tomme. Gavekortet er da ditt eget ansvar, og det er ditt eget ansvar å ta vare på kortet i tilfelle tilbakebetaling på kortet.

Ordrebekreftelse:

Har du ikke fått noen ordrebekreftelse? Disse sendes ut så snart vi har fått mottatt og behandlet din ordre. Sjekk gjerne søppelpost om tilfellet skal være at du ikke har mottatt noen ordrebekreftelse, siden det desverre hender at noen av de ulike maileneaktørene har spam-filter vi ikke kan styre over.

Angrerettskjema:

Vi ønsker også å tenke på miljøet, og har derfor valgt å legge ved våre angreskjema i mailen som vi sender ut sammen med din ordrebekreftelse. Ved retur skrives angrerettsskjema ut og legges ved i retursendingen, eller du kan scanne dette inn og sende det på mail tilbake til oss. 

 

Betaling med Visa / MasterCard:

Samtlige priser i nettbutikken er oppgitt i NOK og inkl.mva

Porto tilkommer dersom levering via post ønskes. For bestillinger rundt om i Norge har vi en standardfrakt på 99 kr. Ved ordre over 800 kr, gir vi deg fri frakt. Å hente i en av butikkene våre, på Orkanger eller i Surnadal er gratis.

Kunden dekker porto hvis varen skal returneres. 

Leveringstiden er normalt 2-4 dager, men som tidligere nevnt kan også ordren din hentes i butikken.

Er du under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille hos oss.

Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager. Varen må da være tilbake hos oss innen 14 dager fra du fikk varen. Vedlagt alle bestillinger følger angrerettskjema, som må benyttes. Ved retur må varen være ubrukt, merkelappene må ikke taes av, og varen sendes i retur i sin orginale emballasje. Vi anbefaler å sende varen med postens sporingstjeneste, da det er ditt eget ansvar at pakken kommer frem til oss.

Ved retur må du selv betale returporto.

Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss ved en evt. retur, da vi dekker returkostnadene.

Kundedata oppbevares ifølge norsk lov, og vil ikke bli delt med /solgt til en tredjepart.

 

I samarbeid med Collector Bank AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. 

Når du velger Collector som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler. Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Fakturaen forfaller til betaling opp til 14 dager etter ditt kjøp. En fakturaavgift på 29 NOK tilkommer. 

Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector bank før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtale, se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Når du har inngått en kreditavtale kan du velge å delbetale opp til 36 måneder ved å betale minstebeløpet som er angitt på fakturaen. Ved delbetaling beregnes kredittrente med 22% og aviavgift på 39 NOK per måned. Eksempel: Effektiv rente 45,8 % ved kredittbeløp på NOK 5 000 som nedbetales på 12 måneder. Total kredittkostnad NOK 1063. Totalt tilbakebetalingsbeløp NOK 6063 (gjennomsnitt/måned over 12 måneder = NOK 505).

Ved et kredittkjøp tas det på deg som kunde en kredittopplysning. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

For å se fullstendige vilkår for Collector Faktura/Delbetale se linkene nedenfor:

 

Vi tar følgende forbehold:

Varen kan være utsolgt.

Farger kan avvike noe fra virkeligheten.

Skrivefeil.

Avvik kan forekomme, da lageret vårt reguleres elektronisk og vi har flere varelager.
 

Vår kundedata oppbevares etter norsk lov, og vil ikke bli delt med/solgt til en tredje part.

Be Tex AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden.